Ştefănel Dan Marin a demisionat din UNPR şi s-a înscris în MP

Fostul primar interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a părăsit UNPR pentru a se înscrie în Mişcarea Populară.

Fostul primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, înscris recent în Mişcarea Populară a participat, sâmbătă, la Colegiul Naţional al formaţiunii, unde a declarat pentru Mediafax că îşi propune să rămână în admnistraţia publică locală, afirmând că sunt discuţii cu privire la asumarea unei candidaturi, însă, nu a fost luată nicio decizie încă.

Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei pe 15 septembrie, după ce a fost numit viceprimar în locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat. Celălalt viceprimar, Dan Darabonţ (PSD), a anunţat că partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar, consilierii PSD fiind minoritari. După desemnarea lui Marin primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, poziţia de viceprimar lăsată vacantă de cel dintâi.

[citeste si]

Marin a fost demis prin votul consilierilor generali în luna noiembrie, în locul său fiind desemnat liberalul Răzvan Sava. Ştefănel Dan Marin a intrat în atenţia presei şi după un episod controversat, când a avut o reacţie nervoasă într-o discuţie telefonică, înjurând atunci când un jurnalist i-a cerut opinia în legătură cu probleme de la RADET şi cu furnizarea căldurii în Bucureşti, în această iarnă.

Ştefănel-Dan Marin este consilier general din 2012, fiind ales pe listele PPDD, care din iunie 2015 a încheiat o fuziune prin absorbţie cu UNPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel