Ștefan Florescu (PMP) i-a criticat pe politicienii care, în Săptămâna Mare, se perindă prin piețe

Ștefan Florescu
Ștefan Florescu

Ștefan Florescu (PMP) i-a criticat pe politicienii care, în Săptămâna Mare, se perindă prin piețe.

„Demagogie maximă in Săptămâna Mare! Tot văd, în această perioadă care precede Sfintele Sărbători Pascale, o adunătură de așa-ziși politicieni, perindându-se prin piețele agroalimentare. Cu toții pretind că încurajează producătorii autohtoni, dar, în realitate, nu caută decât să-și facă reclamă. Cu greața care mă încearcă, nu mă pot opri să nu mă întreb: cu ce îi ajutați, domnilor politicieni, pe cei care trudesc în grădini și solarii, să-și vânda marfa cu greu muncită? Cumpărând ipocrit 2 kg de roșii importate din Turcia, din piețe populate cu intermeiari care expun pe tarabe legume de import, printre fructele exotice? Pe aceia îi denumiți voi ca fiind producători? Se vede treaba că nu ați văzut niciodată cum arată o mână bătătorită de munca la coada sapei! Confundați cu bună-știință, cinism și ipocrizie producătorii cu agenții economici!

Ce condiții le-ați oferit de-a lungul anilor adevăraților producători, care nu-și găsesc tarabe, neavând loc în piețele pe care le-ați ticsit de marfuri importate, aceleași ca și la supermarket? Oamenii din categoriile defavorizate nu își permit să cumpere de la marii retaileri și vin în piețe, căutând prețurile mai mici! Dar, ce să vezi? Și aici dau tot peste speculanți, fiindcă adevăraților producători le-ați întors spatele! Ați făcut din pietele agroalimentare mall-uri inaccesibile celor cu venituri mici, iar acum veniți să vă dați pe sticlă și să vă bateți cu pumnul în piept că ați făcut și ați dres...rușinos!Un lucru este însă cert: pe oameni nu îi puteți păcăli!

Ei știu, la fel ca și mine, că producătorilor români li se strică marfa și nu o pot valorifica, fiindcă, cu ajutorul vostru, tarabele sunt ocupate de agenții economici care își permit să achite taxele și chiriile pe spații!

Dacă nu se apropia Paștele, în mod sigur v-ați fi făcut cumpărăturile tot din marketurile de prin Dorobanți, pe care le frecventați de obicei! Dar, așa, ce v-ați spus: „2 kg de roșii din import, puțină demagogie, ne vedem la TV, postăm pe Facebook și iată rețeta perfectă pentru reclamă gratuită!”. Vorbe, domnilor, doar vorbe! Fapte, pe când?”, a scris Ștefan Florescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel