Ștefan Florescu candidează independent la Primăria Sectorului 6

stefan_florescu
stefan_florescu

Ştefan Florescu și-a anunţat candidatura în calitate de independent  la Primăria Sectorul 6, după ce și-a anunțat demisia și din Partidul Consevator.  Bătălia pentru Sectorul 6 se va da acum între independentul Ștefan Florescu și Rareș Mănescu, susținut de PNL.

În cadrul unei conferințe de presă la sediul PC, Sector 6, alături de președintele Daniel Constantin, Ștefan Florescu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al PC Sector 6.

Totodată, Florescu a anunțat că va candida ca independent la Primăria Sectorului 6  şi că face acest lucru pentru locuitorii sectorului şi pentru stabilitatea USL.

Discuții  pe tema candidaturii la Sectorul 6 au încins spiritele  în ultima perioadă în USL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declara că el nu doreşte candidaţi separaţi ai USL la Sectorul 6 şi că îşi doreşte să câştige cel care are cele mai multe şanse, acesta fiind potrivit sondajelor Ştefan Florescu.

 Întrebat dacă exclude posibilitatea candidaturilor separate la Sectorul 6, Ponta a spus: "Eu nu-mi doresc aşa ceva. Eu îmi doresc să candideze cel care are şansele cele mai mari să câştige sectorul".

Aflat duminică în Parcul Moghioroș, Florescu a declarat despre Rareș Mănescu, posibilul candidat la Sectorul 6 susținut de PNL că:   "Nu ştiu cine este Mănescu. Eu nu am auzit de el. Am auzit de numele lui, dar nu ştiu ce face şi ce a făcut în ultimii patru ani de zile. Eu sunt Ştefan Florescu şi ştiu ce am făcut în ultimii patru ani pentru Sectorul 6 şi voi candida la Primăria Sectorului 6".

 El şi-a exprimat convingerea că preşedintele PSD, Victor Ponta, îl va susţine pentru a deveni candidatul USL la această primărie de sector, deşi a mărturisit că nu a vorbit cu liderul PSD şi nici nu ştie să se fi luat vreo decizie în USL.

 "Nu am discutat cu domnul preşedinte Victor Ponta, dar dânsul a declarat că mă susţine pe mine la Primăria Sectorului 6, ştie cine sunt, ştie ce am făcut în ultimii ani. Am înţeles că săptămâna viitoare se va decide, practic, cine va fi candidatul. Toţi îşi doresc să nu se spargă alianţa", declara  duminică Ştefan Florescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel