Ştefan Enache, lider PMP, lovitură pentru Carmen Dincă

Preşedintele PMP sector 6, Ştefan Enache, a declarat luni, pentru AGERPRES, că a depus la DNA o plângere penală faţă de Carmen Dincă, ce intenţiona să candideze în sector, pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, după ce ea a susţinut că i s-au cerut bani pentru campania electorală.

'Am depus o plângere în temeiul articolului 268 privind inducerea în eroare a organelor judiciare. Nu ştiu ce plângere a depus Carmen Dincă, nu ştiu la ce se referă, dar indiferent ce plângere a depus pe numele meu, este mincinoasă. Pentru că eu ştiu că nu am încălcat legea, nu am făcut absolut nimic care să ducă la o răspundere penală şi din cauza asta astăzi m-am prezentat şi am depus o plângere', a spus Ştefan Enache.

El a precizat că are încredere că procurorii au suficientă experienţă şi sunt profesionişti astfel încât să poată vedea cine minte şi cine nu.

[citeste si]

'A fost o şedinţă a Consiliului Executiv de sector, la care au participat membrii, aproximativ 20, în data de 7 martie, în care s-a discutat şi despre bugetul de campanie - că materialele sunt limitate prin lege, nu putem ieşi cu orice fel de materiale - şi a fost o estimare de buget pentru materiale undeva între 10.000 şi 15.000 de euro. Mai mult decât atât, domnişoara Dincă afirma atunci că, în condiţiile în care va fi validată, deja cunoaşte persoane care sunt interesate să contribuie transparent la bugetul campaniei, dar asta numai după ce va fi validată şi să i se explice dacă va fi cazul, cum se va putea face, moment în care a avut o discuţie cu trezorierul organizaţiei, principială, pentru ce urma să se întâmple. Alte discuţii despre bani, în afară de ceea ce înseamnă buget, nu am avut', a explicat Enache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel