Ștefan (deputat PNL): ANI a început investigarea averii lui Oprişan

Marian Oprișan
Marian Oprișan

Deputatul liberal Ion Ştefan a declarat vineri, la Focşani, că Agenţia Naţională de Integritate s-a autosesizat în cazul lui Marian Oprişan şi că este cazul ca averea preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea să fie verificată.

'Azi dimineaţă, Agenţia de Integritate, în sfârşit, s-a autosesizat în cazul lui Marian Oprişan. Este cazul să fie verificat. (...) Oficial, o să trimit o adresă către Oficiului Naţional de Prevenire şi Spălare a Banilor. Nu există în România astăzi să circule sute de mii de euro fără controlul unor instituţii', a declarat deputatul Ion Ştefan, în cadrul unei conferinţe de presă. Contactat telefonic, preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că nu doreşte să răspundă acuzaţiilor PNL, dar aşteaptă orice instituţie din ţară sau străinătate să investigheze aceste informaţii.

Reacția lui Oprișan

'Nu răspund celor incompetenţi de la PNL. Răspund doar cetăţenilor judeţului Vrancea şi ai României. Aştept cu mare plăcere şi ANI şi DNA, DIICOT, ANAF, Parchetul General şi Poliţia Română, sau chiar FBI dacă nu avem încredere în instituţiile statului, să investigheze informaţiile mincinoase ale unora care au făcut temperatură din lipsa subiectelor de scandal', a declarat, pentru AGERPRES, Marian Oprişan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel