Ștefan Bănică aproape de bătaie pe stradă: ”Ți-a luat mă-ta mașina?”

Revista ”Ciao!” scrie că Ștefan Bănică a fost implicat într-un scandal pe stradă, după ce artistul ar fi blocat mersul unui tramvai.

Scandalul a avut loc în zona Barbu Văcărescu. Apropro.ro scrie că mult prea grăbit şi nerăbdător ca să îndure aglomeraţia şi să stea bară la bară cu celelalte maşini, Ştefan Băbică Jr. a ales să ia un alt drum, pe linia de tramvai.

În spatele lui se apropia un tramvai. Aflat pe linia de tramvai, dar cu ochii la semafor, Ştefan Băbică Jr.  nu a observat că cel pentru tramvaie arată verde.

Înfuriat la maxim, vatmanul s-a dat jos din tramvai şi s-a postat lângă geamul lui Bănică și  a început să înjure ca la uşa cortului: "Da' de ce mă ţii încă un semafor, jegosule?! Ţi-a luat mă-ta maşină?".

Indiferenţa lui Ştefan Bănică Jr. l-a enervat şi mai tare pe bărbat, care a început să lovească cu pumnii maşinia. Tot ce a făcut artistul a fost să aştepte liniştit culoarea verde pentru maşini şi a demarat în trombă, lăsându-l pe vatman să mai aştepte o tură la culoarea roşie pentru tramvaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel