Steaua-Zurich și Plzen-Astra, duelurile echipelor românești în Europa League

finala europa league (2)
finala europa league (2)

Iubitorii fotbalului din România se pregătesc să urmărească din nou echipele românești la lucru, în Europa League. Seara fotbalistică va fi deschisă joi de Steaua București care va întâlni FC Zurich, urmată de jocul echipei Astra Giurgiu care se va deplasa la Plzen, pentru un meci cu echipa cehă.  

Steaua-Zurich ora 20:00

Steaua București luptă să obțină prima victorie din acest sezon de Europa League, joi de la ora 20:00. Deși patronul Gigi Becali anunța cu surle și trâmbițe că va câștiga grupa, lucrurile nu stau deloc așa. Steaua ocupă în acest moment ultimul loc, cu un singur punct obținut din două partide disputate până acum. În meciurile precedente, Steaua a fost învinsă cu 2-0 în deplasarea de la Ozmanlîspor, și a obținut un egal, 1-1 cu Villareal în meciul disputat pe Național Arena.

Plzen-Astra ora 22:05

În ceea ce privește confruntarea Astra-Viktoria Plzen lucrurile sunt de-a dreptul tragice pentru echipa din Giurgiu. Astra ocupă la fel ca și Steaua, ultimul loc din grupă. Golaverajul este însă unul mult mai slab, cu 7 goluri primite și 3 marcate. Cu mari probleme financiare și cu mai mulți jucători neplătiți, Astra joacă mai mult pentru onoare în acest moment. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel