Steaua - Vardar 5-1 la general, după 2-1 în returul din Macedonia

Piovaccari
Piovaccari

Steaua București a câștigat și manșa retur a confruntării cu Vardar Skopje, din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Roș-albaștrii au învins cu 2-1, în deplasare, campioana Macedoniei, calificându-se în turul următor cu 5-1 la general.

[caption id="attachment_345835" align="alignleft" width="310"] Federico Piovaccari[/caption]

Cu mai mulți titulari menajați, Steaua a dominat partida, iar vârful Piovaccari, aruncat în teren din primul minut, a avut o prestație excelentă. Atacantul a intrat în combinații, a creat spații pentru coechipieri, a deschis scorul în minutul 23, și a reușit o execuție extrem de spectaculoasă câteva minute mai târziu.

Până la pauză, Kostovski a făcut 1-1 cu o lovitură de cap, după ce Stanciu a lovit bara și a trecut pe lângă 2-0. La reluare, Bourceanu a stabilit scorul final, cu un șut plasat, în urma unei acțiuni de contraatac purtate de Adi Popa.

Steaua mai are de trecut un tur preliminar, cu Dinamo Tbilisi, și un play-off în care ar intra din postura de cap de serie, pentru a obține calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Echipele de start:

Vardar Skopje: Pavlovici - Reljici, Bozovici, Tanevski, Cikarski - Temelkov, Petrovici, Petrov - Gimenez, Kostovski, Stojkov Rezerve: Zahov, Dimitrovski, Lazarevski, Simjanoski, Acevski, Manevski, Georgiev

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Pîrvulescu - Piovaccari Rezerve: Niţă, Rîpă, L. Filip, Prepeliţă, Răduţ, G. Iancu, Nikolici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel