Steaua, succes obţinut in extremis. Punctele slabe ale steliştilor

Echipa Steaua Bucureşti a reuşit să învingă în deplasare echipa F.C. Voluntari cu scorul de 3-2. Victoria a fost una la limită, steliştii arătând grave lipsuri în defensivă.

Steaua Bucureşti nu a reuşit un meci grozav, deşi în cele din urmă a reuşit să se impună. Ivanovici a deschis scorul pentru Voluntari în minutul 25, Popa reuşind egalarea trei minute mai târziu. Steaua a trecut în avantaj în minutul 51 după un penalty transformat de Boldrin. Lovitura de pedeapsă a fost însă una controversată. Echipa din Voluntari reuşeste să egaleze din nou în minutul 59 prin Bălan, iar Steaua obţine victoria în minutul 85 prin golul lui Momcilovic.

Per ansamblu, jocul a fost unul echilibrat, iar Steaua nu a confirmat statutul de mare favorită la titlu prin jocul prestat. Asta în condiţiile în care meciul s-a desfăşurat la Ploieşti, stadionul Voluntarului neavând nocturnă.

Defensiva, punctul slab al Stelei

Punctele slabe ale Stelei rămân în continuare cele din defensivă. Reghecampf schimbă aproape de la meci la meci fundaşii, iar asta se vede în stabilitatea echipei. Numărul mare de jucători din lot pune presiune pe antrenorul Stelei, iar aici intervine şi Gigi Becali care îl vrea în joc pe preferatul Moke. Tamaş este din nou împins în flanc, după mai multe meciuri în care a jucat fundaş central. O problemă o reprezintă şi poziţionarea lui Enache, intrat din postura de rezervă. Enache joacă din nou fundaş dreapta, poziţie în care a avut evoluţii dezastroase în ultima perioadă. Aceeaşi evoluţie s-a repetat şi la meciul cu Voluntari. Intrat de doar câteva secunde, l-a pierdut din marcaj pe Bălan care a înscris uşor în poarta lui Niţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel