Steaua se poate întoarce pe Ghencea după achitarea datoriilor. Gazonul a fost refăcut

Stadion
Stadion

Gazonul de pe Ghencea a fost refăcut, iar echipa lui Gigi Becali este așteptată să joace pe stadion în condițiile legii, dar după ce își va achita datoriile de peste 2. 400. 000 de lei.

Într-un comunicat transmis, luni, Clubul Sportiv al Armatei Steaua precizează că a luat măsuri pentru refacerea gazonului terenului de fotbal din incinta Complexului Sportiv Ghencea şi curăţarea spaţiilor, după ce SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA a predat, la 12 august 2011, imobilele şi terenurile pe care le-a avut în folosinţă potrivit contractului de închiriere.

Refacerea terenului de fotbal s-a realizat prin plantarea seminţelor de gazon, a căror achiziţionare a costat aproximativ 8.000 lei (echivalentul a circa 2.000 Euro) şi prin priceperea tehnicienilor militari în întreţinerea corespunzătoare a gazonului. În prezent, stadionul este pregătit să găzduiască meciuri de fotbal. Clubul Sportiv al Armatei, administratorul de drept al Complexului Sportiv Ghencea, imobil aflat în proprietatea publică a statului, doreşte ca echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea. Echipa de fotbal poate reveni pe acest stadion, în condiţiile legii, după ce Societatea Comercială îşi va achita datoriile către statul român, în valoare de 2.444.462 lei, conform obligaţiilor asumate prin contractul nr. A-7220/23.12.2009, adaugă comunicatul CSA Steaua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel