Steaua se întoarce acasă. Va juca din nou pe stadionul din Ghencea

Steaua
Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunțat că oficialii grupării bucureştene Teia Sponte şi Valeriu Argăseală au ajuns la un acord cu reprezentanţii MApN pentru revenirea echipei pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Am ajuns la acord cu MApN. Acum aşteptăm să vedem ce spune Justiţia. Ce va decide judecătorul, aia facem, pentru că avem o datorie, dar nu e atât de mare cât spun ei. Cel mai uşor va fi pentru copii şi juniori, că era urât şi se antrenau prin alte părţi. Lumea a insistat, suporterii şi jucătorii, şi le voi face pe plac, dar pentru mine baza de la Buftea este elegantă, frumoasă, acolo îmi place să beau o cafea, pentru că e aerul curat. Stadionul Steaua mă costă dublu faţă de Arena Naţională şi Buftea. Doar paza costa sute de mii de euro pe an", a spus Becali.

Steaua a jucat meciurile de pe teren propriu din acest sezon pe mai multe arene din ţară după ce Becali a intrat în conflict cu conducerea MApN din cauza chiriei Stadionului Steaua, pe care finanţatorul o consideră prea ridicată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel