Steaua - Rapid, verdict privind promovarea. Talpan a luat foc

steaua rapid
steaua rapid

Comisia de Recurs din cadrul FRF a respins recursul lui Florin Talpan, juristul Stelei.

Deși Rapid a promovat în dauna Stelei din Liga a IV-a în liga a III-a, Talpan a contestat dreptul de joc al unor giuleșteni. Recursul său a fost respins iar Rapid va evolua în Liga a III-a.

"Recursul lui Florin Talpan a fost respins de către Comisia de Recurs a FRF, astfel încât Rapid va juca în Liga 3, așa cum s-a decis pe teren", se arată și pe pagina de Facebook a Rapidului.

Florin Talpan a luat foc și a acuzat implicarea politicului, informează GSP.

Dacă vor să mergem mai departe, mergem mai departe la TAS, voi merge și la UEFA să explic care e treaba cu Steaua. Trăim într-o țară unde e prea mare corupția. Domnul Burleanu trebuie să știe că nu mă voi lăsa. Am crezut că acele comisii de la Federație vor judeca normal. Fotbalul românesc se va duce pe o direcție greșită.

Noi n-am primit nimic oficial de la FRF, dar sunt convins că ne vor da loc în Liga a 3-a. Dacă domnul Tudorache e în preajma domnului Dragnea trebuie să facă toată lumea cum spune el? Sunt convins că din toamnă vom fi în Liga a 3-a. Murim cu dreptatea în România. Sunt umilit de niște comisii. Eu nu mă opresc aici. Atâta vreme cât am dreptate pot fi sunat și de la Minister, eu merg mai departe", a declarat Florin Talpan, pentru GSP care a mai acuzat implicare politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel