Steaua - Rapid. Talpan, luat peste picior: Contestă și ploaia! E procesoman

steaua rapid
steaua rapid

Rapid București s-a impus ieri pe Arena Națională în fața CSA Steaua București (0-2) după un meci controlat în totalitate de giuleșteni.

Rapid avea nevoie doar de un egal pentru a merge la barajul de promovare în Liga a 3-a, în timp ce Steaua era obligată să câștige. Diferența de experiență a unor jucători precum Voicu, Maftei, Daniel Niculae sau Pancu a fost decisivă. Astfel, Rapid a condamnat Steaua la încă un an în Liga a 4-a.

Totuși, Florin Talpan, jursitul CSA Steaua, cel care a câștigat nenumărate procese împotriva lui Gigi Becali și FCSB, a anunțat că va contesta dreptul de promovare al Rapidului deoarece consideră că a legitimat ilegal mai mulți fotbaliști.

La finalul partidei, Ionuț Voicu (Rapid București) a comentat ironic demersul lui Talpan.

„Puțin îmi pasă de ce face domnul Talpan. Pentru ce face contestație? Am demonstrat că suntem mai buni. Nici celor din galeria Stelei nu cred că le face cinste asta.

El contestă că am fost profesioniști și am venit să jucăm aici. Eu m-am lăsat de fotbal la Liga 1 și am venit să joc fotbal la echipa Rapid. Cred că și ploaia care a căzut astăzi a fost contestată de el. El e procesoman", a declarat Ionuț Voicu, la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel