Steaua - Rapid, liga IV. Becali, declarații războinice: Vă dați seama ce rușine o să fie?!

Gigi Becali, patronul FCSB, continuă războiul cu Steaua București, echipă aflată în liga a IV-a și care azi va juca pe Arena Națională, în fața a zeci de mii de fani, derby-ul cu Rapid București.

Patronul FCSB spune că rapidiştii vor fi mai mulţi decât suporterii stelişti. Omul de afaceri spune că vor fi 23.000 de fani alb-vişinii, în timp Steaua va avea doar 5.000 de susţinători.

Becali a mai spus că ar fi fost gata să plătească el chiria Arenei Naţionale pentru ca Steaua să poată juca împotriva Rapidului acolo, doar pentru ca rapidiştii să-i umilească pe steliştii lui Lăcătuş & Co.

"Spuneţi adevărul, daţi telefon la bilete.ro. 17 mii la ora asta vândute, luate de Rapid, şi trei mii de stelişti. Vor fi şi invitaţii. Luaţi oficial de la bilete.ro şi o să vedeţi câte bilete s-au tipărit cu bani. Îţi dai seama... Când va ajunge Arena Naţională toată vişinie, îţi dai seama ce va fi? Vă daţi seama ce ruşine?

Eu am vorbit la bilete.ro. Sunaţi să vedeţi. Ei voi aduna 5000 de suporteri. 17 mii au fost ieri, dar giuleştenii s-au mobilizat azi. O să vină 23 de mii de rapidişti. Ce v-am spus săptămâna trecută?

Ca să vedeţi că eu n-am nicio duşmănie, l-aţi văzut pe Duckadam, pe care îl plătesc. N-am treaba cu ei, le doresc tot binele din lume. N-am nimic cu ei. Eu doar am vrut să fac fotbal. Ce le transmis suporterilor Stelei, dacă ei iubesc Steaua. În primul rând, Steaua este asta, din Liga 1. Când vor ajunge în Divizia B nu le va mai permite legea să joace. Nu mai pot fi CSA, imediat trebuie să se transforme în club profesionist de fotbal.

Am vrut să plătesc eu Arena Naţională ca să joace acolo, să iau bani din bilete eu, ca să se vadă ce se va vedea diseară. Pentru ce duşmănie? Eu vreau să scot adevărul la lumină. Îmi pare rău de suporteri, se amăgesc 3-4 ani, dar vor veni acasă. Fac ei ambiţiile astea care nu-şi au rostul. Lasă, o să se întoarcă acasă", a spus Gigi Becali, sâmbătă dimineaţă, la Digi Sport, citat de Prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel