Steaua - Rapid, Arena Națională. Record incredibil pentru marile rivale

steaua rapid
steaua rapid

După ce biletele pentru meciul dintre Steaua şi Academia Rapid s-au vândut ca pâinea caldă în mediul online, pe site-ul bilte.ro, organizatorii au pus în vânzare tichetele şi la casele de bilete.

Suporterii au luat cu asalt complexul Ghencea, pentru a pune mâna pe un bilet la meciul programat sâmbătă, de la ora 19:45, informează Prosport.

"Duminică, AS47 anunţa că s-au vândut deja 23.000 de bilete la duelul care poate fi decisiv pentru promovarea în Liga 3. În aceste condiţii, sunt şanse mari să se depăşească aşteptările iniţiale ale comandatului Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Cristian Petrea, care anticipa o audienţă de până la 25.000 de oameni şi spunea că, dacă se va depăşi acest număr, echipa lui Ion Ion şi a lui Lăcătuş şi-ar putea asigura inclusiv bugetul pentru sezonul viitor", se arată într-o postare a paginii Asociaţia Steliştilor 1947 pe Facebook.

Sold out și la Rapid

O situaţia similară este şi în Giuleşti! Oamenii s-au aşezat la coadă cu două ore înainte de începerea programului.

„RAPIDUL VA UMPLE ARENA NAȚIONALĂ 

Cu doua ore înainte de deschiderea caselor de bilete, la stadionul Giulești, s-a format deja o coadă de aproximativ 50 de oameni ce așteaptă să achiziționeze bilete pentru derby-ul de sâmbătă, cu Steaua, dar și pentru meciul de diseară, cu Victoria.

Astăzi, se vor pune în vânzare la casa de bilete Ion Costea, cea dinspre intrarea către Tribuna a II-a, bilete la Peluza Rapid, inelul 3, singurele rămase disponibile la peluză, biletele pentru primele două inele fiind deja epuizate.

Încercăm să putem vinde la stadionul Giulești și bilete în celelalte sectoare rapidiste, T1 și T2 a Arenei Naționale”, informează și Rapid București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel