Steaua rămâne în cursa pentru titlu, după victoria cu 3-2 împotriva lui Dinamo

Steaua a învins, joi, pe Arena Națională, pe  Dinamo, cu scorul de 3-2, în cadrul etapei a 33-a din Liga I și rămâne în cursa pentru câștigarea titlului de campioană.

 Dinamoviștii au deschis scorul în minutul 21, prin Alexandru Curtean, după o pasă venită de la Marius Alexe. Gazdele au egalat în minutul 43, prin Raul Rusescu, atacantul transformând un penalty obținut de Tatu.

 Bulgarul Iliev a adus victoria roș-albaștrilor cu cele două goluri, cu capul, marcate în minutele 48 și 64. Al doilea gol al lui Dinamo a fost marcat de George Țucudean, în minutul 86, cu un șut în forță la colțul scurt.

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Chipciu, Chiricheş (Bicfalvi '73), Bourceanu, Cr. Tănase - Tatu (Răduţ '71), Rusescu (M.Costea '65). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

 Dinamo: Naumovski - Luchin, D. Grigore, Scarlatache, Pulhac (Muşat '77) - Rus, D. Kone, Matei (Strătilă '61), Curtean - Alexe (Ţucudean '59), Niculae. Antrenor: Dario Bonetti.

 Cartonaşe galbene: Latovlevici '73 / Curtean '34, Ţucudean '90+3

 Meciul a fost arbitrat de portughezul Olegario Benquerenca, ajutat de conaţionalii săi Joao Santos şi Venancio Tome. Rezervă a fost Joao Ferreira.

Înaintea meciului, fanii stelişti au afişat un banner pe care scria: "Înainte de rivalitate şi orgolii..", iar apoi din cartoane roş-albe-vişinii şi albastre au scris: "Mori Mitică". Întreg stadionul a aplaudat, inclusiv fanii dinamovişti, iar apoi s-a scandat: "Mitică la puşcărie".

 De asemenea, galeria Stelei a afişat un banner referitor la aducerea de arbitri străini: "Probleme interne, ajutoare externe".

  La meci au asistat aproximativ 47.698 de spectatori, din care aproximativ 4.000 de dinamovişti.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel