Steaua pierde cu 2-0 contra lui Ajax, iar visul european este aproape spulberat

Steaua suporteri
Steaua suporteri

Steaua București a pierdut, joi seara, manșa tur a confruntării din șaisprezecimile Europa League, împotriva olandezilor de la Ajax Amsterdam, scor 2-0. Steliștii nu au convins pe Amsterdam Arena, pierzându-și și mijlocașii centrali pentru retur, ambii suspendați.

După un început curajos al „roș-albaștrilor”, olandezii au pus stăpânire pe joc și au marcat în minutul 28 prin Alderweireld, după o lovitură liberă executată de Eriksen, profitând de marcajul aproximativ al lui Chiricheș.

Nici partea a doua nu a fost mai bună pentru Steaua. „Lăncierii” au început tare repriza, iar în minutul 49 Van Rhijn a marcat pentru 2-0, stabilind și scorul final. Cele mai mari ocazii ale românilor au fost ratate de Adi Popa - care a lovit bara în minutul 57 - și de Raul Rusescu.

Deși Laurențiu Reghecampf a introdus trei atacanți pe final - Tatu, Rocha, Costea -, elevii săi nu au reușit să înscrie golul care să le dea speranțe pentru returul de pe Național Arena. Mai mult, antrenorul Stelei nu se va putea baza în retur pe cei doi mijlocași centrali, căpitanul Bourceanu și Pintilii, ambii suspendați.

Echipele de start:

Ajax: Vermeer - Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind - S. de Jong, Schone, Eriksen - Cuenca, Sigthorsson, Fischer Rezerve: Cillessen, Poulsen, Boerrigter, Serero, Lukoki, Veltman, Dijks

Steaua: Tătăruşanu - Rîpă, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Nikolici Rezerve: Stanca, Szukala, L. Filip, M. Costea, Prepeliţă, Tatu, Rocha

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel