STEAUA - OSMANLISPOR. Reghecampf: Meci decisiv pentru ambele echipe

Antrenorul echipei de fotbal Steaua București, Laurențiu Reghecampf, a spus că partida cu Osmanlispor, programată joi, pe Arena Națională, este una decisivă pentru ambele formații în ceea ce privește calificarea în primăvara europeană.

"E o situație dificilă, după fiecare partidă pierdută este o atmosferă încărcată la echipă. Deocamdată cred că este rândul nostru să jucăm bine, să câștigăm cele trei puncte și să ne bucurăm împreună. Mâine seară va fi un meci decisiv pentru ambele echipe. Echipa care va reuși să câștige cu siguranță va lua o opțiune importantă pentru primăvara europeană. Pentru noi e important să facem un joc bun, să obținem un rezultat pozitiv. Suntem pregătiți și sperăm ca la final să ne bucurăm toți. Cred că va fi un meci frumos, dacă Osmanlispor se va deschide și va merge la victorie atunci va fi un lucru pozitiv. Echipa mai concentrată și care va sta mai bine în teren va câștiga mâine seară", a spus tehnicianul.

El a adăugat că este foarte important ca jucătorii săi să se apere foarte bine, iar atunci când au o ocazie să marcheze.

[citeste si]

"În meciul tur în primele 45 de minute am jucat bine, dar am primit atunci acel cartonaș roșu al lui Enache și s-au schimbat datele problemei. Cunoaștem bine adversarul, așteptăm să vedem cu ce echipă vor începe meciul. Sunt sigur că vor încerca să joace cu cel mai bun unsprezece al lor, pentru că e important și pentru ei să obțină un rezultat pozitiv. Noi avem mulți jucători care pot face diferența. În Europa League trebuie să te aperi foarte bine, iar atunci când ai ocazia să marchezi. Dacă vom rata sau dacă nu ne vom concentra în apărare atunci vom avea probleme. Am discutat cu jucătorii, le-am arătat foarte multe goluri marcate de Osmanlispor în ultima perioadă și cred eu că sunt pregătiți pentru acest meci", a menționat antrenorul stelist, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel