STEAUA nu renunță la SIGLĂ și NUME! Anunțul făcut de Valeriu Argăseală

Steaua a avut un sezon perfect din punct de vedere fotbalistic, umbrit însă de conflictul cu suporterii, care au părăsit echipa, în semn de protest faţă de pierderea siglei şi a numelui în favoarea Clubului Sportiv al Armatei.

Vezi aici detalii: Steaua a câștigat Cupa României și a făcut o triplă istorică

Inițial, negocierile dintre echipa de fotbal şi MApN în privinţa mărcii Steaua au intrat în impas, în special după ce patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a anunţat că nu are de gând să discute cu Armata.

Acum însă, oficialii campioanei par să fi revenit la sentimente mai bune şi sunt dispuşi să reia tratativele. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

"Între noi și Clubul Sportiv al Armatei vor mai urma discuții. Nu am, însă, cum să dau un pronostic referitor la șansele de înțelegere", a precizat Valeriu Argăseală, la Europa FM.

Dacă Steaua va reuşi să ajungă la o înţelegere cu CSA în privinţa siglei şi a numelui, este posibil ca membrii Peluzei Nord să revină pe stadion şi să susţină echipa, renunţând astfel la boicotul din a doua jumătate a sezonului proaspăt încheiat, scrie digisport.ro.

Citește și: Cabinetul de avocatură Nichita Vlad vrea să cumpere marca Steaua cu 120.000 de euro

"Am discutat cu liderii de la Nord și ei au spus că vor face o reevaluare a situației și vom mai purta discuții cu ei. Să vedem dacă vor reveni", a adăugat președintele "roș-albaștrilor".

De altfel, Peluza Nord a făcut deja un prim pas spre împăcare, imediat după câştigarea titlului 26, când i-a felicitat pe jucători pentru succesul lor.

"Trecând peste toate nemulţumirile, dorim să felicităm jucătorii, care nu au nicio vină în acest război şi care, atât cât au putut ei, au luptat pentru acest titlu.

Vă mulţumim pentru tot, rămânem cu clipele frumoase oferite de voi, sperăm să înţelegeţi că războiul nostru nu este cu voi şi că ne este dor să fim alături de STEAUA copilăriei noastre, de MAGICA STEAUA", au postat membrii galeriei pe pagina oficială de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel