Steaua - Manchester City. Reghecampf: Incredibil. Deplasată decizie

Laurențiu Reghecampf s-a arătat deranjat de faptul că Manchester City se poate antrena pe stadionul din Ghencea, iar Steaua trebuie să meargă zilnic la Domnești pentru a se pregăti.

'Mi se pare deplasată această decizie de a lăsa alte echipe să se antreneze acolo. Suntem mâhniți și indignați că noi nu putem folosi baza de fotbal a clubului CSA Steaua. În fiecare zi trebuie să ne deplasăm la Domnești să ne antrenăm și vine o echipă din Anglia și primește totul pe tavă. Este incredibil acest lucru, dar să nu mai deschidem un alt război pentru că e de datoria celor de la CSA să analizeze această situație', a spus Reghecampf.

[citeste si]

Tehncianul susține că 'suntem obișnuiți să dăm lucrurile de preț unor străini'. 'Este interesant, probabil că suntem obișnuiți să dăm lucrurile de preț unor străini. Noi nu prețuim ce avem în țara noastră. Mi se pare incredibil. OK, suntem deschiși, o putem ajuta pe City când vine în România... dar atâta timp cât tu nu ești de acord să lași echipa ta să se antreneze și să se folosească de terenul respectiv, mi se pare deplasat', a precizat antrenorul.

Echipa engleză Manchester City, adversara Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor, a închiriat stadionul din Bulevardul Ghencea pentru a efectua două antrenamente pe perioada cât se află la București, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel