STEAUA - MANCHESTER CITY. Guardiola, opinie despre formația bucureșteană

Antrenorul Manchester City, Josep Guardiola, a spus că a văzut multe meciuri ale Stelei și are foarte mult respect pentru modul în care joacă formația bucureșteană.

"Am foarte mult respect pentru modul în care joacă Steaua. O să încercăm să marcăm mâine pentru că în Liga Campionilor să înscrii este foarte, foarte important, gândindu-ne și la faptul că mai avem un meci de jucat săptămâna viitoare, la Manchester', a spus tehnicianul spaniol.

Guardiola a menționat că ar fi de acord ca dubla cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor să se încheie precum cea cu Wisla Cracovia din august 2008, când era antrenor la FC Barcelona și a pierdut meciul din deplasare cu 0-1, dar a câștigat pe teren propriu cu 4-0. 'Aș semna acum dacă aș fi sigur că vom câștiga cu 4-0 la Manchester. Îmi amintesc de meciul cu Wisla Cracovia când am pierdut, dar până la urmă ne-am calificat și totul a fost bine. M-aș bucura să se întâmple la fel și acum', a precizat Guardiola.

[citeste si]

Mijlocașul ivorian Yaya Toure nu a făcut deplasarea deoarece Guardiola a preferat să aducă la București doi jucători tineri. 'El s-a antrenat foarte bine în ultimele zile, dar nu știam sigur dacă va juca aici și atunci am preferat să îl las acasă, să se antreneze bine la Manchester și să se concentreze pe următorul meci. Am un mare respect pentru cariera lui Yaya Toure și pentru calitățile pe care le are, dar acum am preferat să aduc doi tineri în locul lui', a precizat Guardiola, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel