Steaua - Manchester City. Becali: Nu ne poate califica decât Dumnezeu

După ce a aflat că Steaua va înfrunta Manchester City în faza play-off a Ligii Campionilor la fotbal, Gigi Becali a spus că doar Dumnezeu ne mai poate califica.

"Nu ne poate califica decât Dumnezeu. Numai rugăciuni putem să facem acum. Sunt prea puternici. Nu ne putem bate cu ei... omenește vorbind decât cu putere de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu vrea... se joacă cu ei și cu toată valoarea lor", a zis Gigi Becali la Antena 3 în emisiunea "Obiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu.

[citeste si]

"Nu se pune problema ca Stanciu să plece. Becali nu-l dă pe 6 milioane. Dacă e să plece acum, acum, poate să plece pe 10 milioane. După meciul cu City, dacă dă gol, pleacă pe 15 milioane de euro. Eu cred că îl va depăşi pe Chiricheş la preţul de transfer. Pentru Chiricheş am negociat de la 10,5 milioane de euro, dar am zis să-mi dea 8,5 milioane într-o singură tranşă

Dacă Stanciu avea 5 centimetri în plus, ceream 40-50 de milioane de euro. Stanciu este un jucător de geniu. Eu vând geniul lui Stanciu", a mai declarat Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel