Steaua mai pierde un jucător

Steaua s-a despărțit și de Paul Papp (26 de ani), chiar dacă gruparea roș-albastră are șanse de a-l vinde pe Fernando Varela în perioada imediat următoare.

Papp a ajuns vineri, 3 iunie, la un acord cu cei din conducerea clubului roș-albastru, astfel că din acest moment este liber de contract și poate semna cu orice club dorește.

Finanțatorul Gigi Becali a spus, în urmă cu două zile, la ”Fotbal Club”, emisiune zilnică a Digi Sport 1, că internaționalul român și-a exprimat dorința să plece de la Steaua.

”Papp m-a sunat acum o oră să mă întrebe dacă îl las liber. I-am zis că da. Aşa că trebuie să ne întărim în apărare.” a mai spus finanțatorul Stelei.

De la gruparea roș-albastră au plecat deja MaricaBawabRâpăPîrvulescuIancu,BreeveldGebhart și Papp, iar conducerea plănuiește să îi cedeze sau să îi lase liberi de contract și pe TadeTahar (revenit din împrumutul de la Boavista), Alcenat, Carpși Kharja.

Acestor plecări li se adaugă jucătorii de pe urma cărora vicecampioana ar putea obține profit: căpitanul Fernando Varela și 3 dintre cei 4 steliști din lotul României pentru Campionatul European: Adi Popa, Nicușor Stanciu și Alexandru Chipciu. Până la 10 milioane de euro ar putea obține Steaua din vânzările celor 4 jucători, cei mai doriți de până acum.

Paul Papp a venit la Steaua în urmă cu două sezoane, dar în ultima stagiune şi-a pierdut locul de titular.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel