Steaua, înfrântă pe stadionul lui Dinamo

FC Voluntari aprodus o mare surpriză prin victoria în fața campioanei Steaua București cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, pe stadionul Dinamo din Capitală, în ultimul meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii au deschis scorul prin Vlad Achim (37), dar Steaua a egalat în debutul reprizei secunde, prin Adrian Popa (49). Steaua făcut un joc dezordonat, a ratat câteva ocazii bune de gol, iar pe final, FC Voluntari a dat lovitura prin ivorianul Hamed Kone (89), pe contraatac, la capătul unei acțiuni personale începută din propria jumătate de teren. Același Kone a a închis tabela de marcaj în prelungiri (90+4), profitând de apatia apărării steliste.

Steaua r fi trebuit să primească un penalty, în minutul 14, când Laurențiu Rus a comis henț în propriul careu.

La Steaua a jucat titular Gabriel Enache (numărul 44), jucător transferat recent de la Astra. De asemenea, marocanul Houssine Kharja, care a lipsea din luna octombrie, din cauza unei accidentări, a fost introdus după pauză, deși el nu a evoluat deloc în perioada de pregătire.

În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-1.

Steaua era neînvinsă de când a fost preluată de Laurențiu Reghecampf, având patru victorii consecutive. FC Voluntari are trei victorii și un eșec în ultimele patru partide.

La ilfoveni nu a evoluat niciunul din cei șase jucători împrumutați de Steaua la FC Voluntari, Jean Sony Alcenat, Alexandru Tudorie, Rareș Enceanu, Cătălin Ștefănescu, Robert Vîlceanu și Sebastian Chitoșcă.

FC Voluntari — FC Steaua București 3-1 (1-0), stadion "Dinamo" — București 
Au marcat: Vlad Achim (37), Hamed Kone (89, 90+4), respectiv Adrian Popa (49). 
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel), Stelian Slabu (Brașov); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ștefănești/AG) 
Observatori: Marian Dorobanțu (Buzău) — CCA, Marin Petrache (Săbăreni/GR) — LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel