STEAUA - FC BOTOȘANI. Antrenorul Pustai promite război

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Cristi Pustai, susţine că formaţia pe care o pregăteşte se va bate pentru fiecare minge şi pentru fiecare punct pus în joc în partida de duminică împotriva formaţiei Steaua Bucureşti.

El a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa se va apăra şi va miza pe cartea contraatacului împotriva campionilor en titre. Pustai mizează pe forma proastă a formaţiei prin care trece echipa lui Mirel Rădoi.

Sunt convins că la Bucureşti ne vom bate pentru orice minge şi pentru punctele puse în joc. Şi Steaua trece printr-o perioadă grea şi pentru ea e important, din acest punct de vedere, acest joc. (...) Sperăm ca în această partidă să arătăm mai multă agresivitate, în sensul bun al cuvântului, a afirmat Pustai.

El a precizat că jucătorii Mihai Bordeianu şi Florin Acsinte au probleme medicale, însă speră să îi recupereze până la ora jocului. Partida dintre Steaua şi FC Botoşani este programată a avea loc duminică, de la ora 20,30, pe Arena Naţională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel