Steaua e lăudată de UEFA, după victoria 3-0 cu Vardar

Steaua - Vardar
Steaua - Vardar

Steaua i-a zdrobit pe macedonenii de la Vardar Skopje, în prima manșă din turul II preliminar al Ligii Campionilor, scor 3-0. Prestația jucătorilor antrenați de Laurențiu Reghecampf a fost lăudată pe site-ul UEFA.

[caption id="attachment_343092" align="alignleft" width="290"] foto: ziuanews.ro[/caption]

Steaua a obținut victoria cu numărul 100 în competițiile Europene, iar site-ul UEFA notează că "Vardar are un munte de urcat în returul de la Skopje".

"Steaua trece de Vardar în stil mare. Campioana României a avut o misiune uşoară în faţa echipei din fosta Iugoslavie, reuşind să înscrie de trei ori în prima repriză.

Steaua a debutat în UEFA Champions League cu o victorie confortabilă pe teren propriu, în faţa celor de la Vardar. Golurile lui Tănase şi Pintilii, plus autogolul lui Pavlovic, au adus Stelei victoria cu numărul 100 din 265 de meciuri în competiţiile europene. Vardar are un munte de urcat în returul de la Skopje. A fost un meci în care oamenii lui Reghecampf au dominat încă din startul partidei, oaspeţii fiind obligaţi la o defensivă disperată", scrie site-ul UEFA, citat de prosport.ro. Manșa retur va avea loc săptămâna viitoare la Skopje, cu începere de la ora 21:45.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel