Steaua-Dinamo, schimbări majore în Derby

Faţă de precedentul duel cu Dinamo, FCSB are 6 titulari noi. Comparativ cu ultima confruntare din 2015-2016, doar fundașul Moncilovici va juca, Dinamo fiind echipa mult mai omogenă.

Campaniile de mercato pline de sosiri şi plecări o pun pe FCSB în postura de a nu alinia un "11" nici măcar apropiat faţă de precedentul derby cu Dinamo. Ultima confruntare dintre cele două echipe datează din finalul play-off-ului sezonului trecut. Mai precis de pe 1 mai. Adică acum mai puţin de 5 luni!

Cu toate acestea, roş-albaştrii vor alinia un prim "11" schimbat în proporţie de peste 50% faţă de garnitura de start din primăvară. Nu vor mai apărea în echipa de început Pleaşcă, Moke, Pintilii, Ovidiu Popescu, Boldrin şi Enache. Unii dintre ei nici măcar nu se mai regăsesc în lot, e vorba despre Moke şi Boldrin, ambii plecaţi în Turcia. Singurul a căruia absenţă e justificată e Pintilii, care a încasat "galben" cu CFR şi va fi suspendat azi, scrie GSP.

Dinamo, în schimb, a schimbat şi ea antrenorul faţă de confruntarea din sezonul trecut, însă primul "11" nu conţine foarte multe modificări. Au dispărut 3 jucători, Dielna, Nistor şi Palici, care vor fi înlocuiţi azi de Katsikas, Paul Anton şi Salomao. Ambele goluri ale roş-albilor din acel joc, câştigat de Dinamo cu 2-1, au fost reuşite de Hanca din două penalty-uri.

FCSB și Dinamo se vor întâlni în această seară de la ora 20:30. Partida va fi transmisă de Digi Sport, dar va putea fi urmărită și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel