Steaua-Dinamo. ORDINUL lui Becali pentru Reghecampf

Steaua o va întâlni în această seară pe Dinamo în returul semifinalelor Cupei Ligii.

În partida tur, Dinamo s-a impus cu scorul de 4-1, astfel roș-albaștrii au o misiune aproape imposibilă. Pentru a se califica în finală, Steaua trebuie să se impună la o diferență de 3 goluri în marele derby.

După ce jocul deplorabil al Stelei de la Mediaș unde a remizat cu șansă (1-1) în partida împotriva celor de la Gaz Metan, finanțatorul Stelei a pus tunurile pe antrenorul Laurențiu Reghecampf pe care l-a criticat într-o manieră extrem de dură.

Înaintea partidei cu Dinamo, Becali nu pare interesat de rezultat. Știind că șansele de calificare sunt foarte mici, patronul Stelei i-a transmis antrenorului că dorește un joc spectaculos din partea vicecampioanei.

"Le-am transmis să considere că meciul din această seară e un antrenament. Vreau să văd fotbal frumos. Sunt șanse mici să ne calificăm. Vreau un meci fără emoții și fără agresivitate. Vreau să jucăm fotbal frumos și să facem spectacol. Asta am cerut.

Vom vedea dacă jucătorii vor face ce am zis. Eu am vorbit doar cu Reghe, nu și cu jucătorii. Nu mă interesează rezultatul. Vreau spectacol", a spus Becali la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel