Steaua debutează în Liga Europa cu o remiză, scor 2-2, la Stuttgart

Steaua
Steaua

Steaua Bucureşti a debutat, joi, cu o remiză în grupa E a Ligii Europa, scor 2-2 (1-1), în deplasare, cu formaţia germană VfB Stuttgart.  Golurile au fost marcate de Ibisevici '5, Niedermeier '85, respectiv Adrian Popa '6, Rusescu '80 din penalti.

 Steaua a plecat neînvinsă de pe terenului celui mai puternic adversar din grupa E a Ligii Europa.  Dealtfel, scorul a fost deschis foarte repede, în minutul 5, când bosniacul Vedad Ibisevic l-a învins pe Tătăruşanu cu o lovitură de cap. Steaua a replicat imediat şi după câteva zeci de secunde a reuşit egalarea, în urma unei acţiuni create de Nikolic şi finalizate de Chipciu.

Următoarele două goluri s-au marcat în ultimele zece minute, dar în acest interval de timp ambele formaţii au avut mari şanse de a trece în avantaj. Nemţii au fost cei care au avut situaţii mai clare, dar Cacau a nimerit de două ori transversala, în minutele 53 şi 68.

Adi Popa a obţinut un penalty în minutul 80, graţie căruia a Rusescu a adus Steaua în avantaj pe tabelă, scor 2-1. Bucuria avea să ţină însă doar cinci minute, reduta lui Reghecampf prăbuşindu-se sub presiunea nemţilor, care au profitat de o nesincronizare între Tătăruşanu şi Szukala. Niedermaier a fost cel care a egalat, în minutul 85.

Echipe:

 VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Niedermeier, Rodriguez, Boka - Gentner, Kvist (Harnik '82) - Tunay Torun (Okazaki '62), Hajnal (Traore '82), Cacau - Ibisevici. Antrenor: Bruno Labbadia.

 Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Pârvulescu (Latovlevici '81) - Prepeliţă (Rusescu '46), Bourceanu, Filip (Pintilii '46) - A. Popa, Nikolici, Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

 Cartonaşe galbene: Kvist '28, Ulreich '80.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel