Steaua București - Litex Loveci 3-0, într-un meci amical

Steaua București a învins duminică, pe stadionul Ghencea, formația bulgară Litex Loveci, cu scorul de 3-0. Meciul a fost unul amical, în care roș-albaștrii și-au prezentat lotul pentru următorul sezon.

Peste 10.000 de spectatori au venit aseară în Ghencea să-și susțină echipa favorită. Steaua nu a dezamăgit și a câștigat cu un neverosimil 3-0, prin golurile lui Dumitraș (37), Chipciu (44) și Mihai Costea (65). Deși Litex Loveci a rămas în inferioritate numerică din minutul 75, când Popov a fost eliminat, scorul a rămas neschimbat.

Echipa pusă în teren de Laurențiu Reghecampf a fost următoarea: Stanca (Tătărușanu 46) - Dumitraș (Georgievski 46), Gardoș (Martinovici 46), Chiricheș (Pușcaș 71), Latovlevici (Lupu 46, Roșu 87) - Pintilii (Bălan 46), Bourceanu (Filip 46) - Chipciu (Năstăsie 46), Rusescu (Fl. Costea 46), Tănase (M. Costea 46) - Rocha (Nikolici 46).

Cu ocazia acestui meci, Steaua și-a prezentat noul echipament de deplasare pentru sezonul viitor. Arbitrul partidei a fost Robert Dumitru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel