Steaua-Basel: 1-1. Calificarea în primăvara europeană, compromisă

steaua_basel_amical_59192900
steaua_basel_amical_59192900

Steaua a jucat, miercuri seară, meciul care a reprezentat ultima șansă de a spera la o calificare europeană. ”Roş-albaştrii" au obţinut un singur punct după primele trei etape în grupele Ligii Campionilor, fiind conștienți că orice alt rezultat în afara victoriei îi elimină din calculele calificării. Visul roș-albaștrilor a fost spulberat în prelungiri de golul dat de Sio cu o reluare din 6 metri. Rezultatul final: 1-1.

Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elveţiene FC Basel, în etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor.

Reghe a intrat pe teren de nervi, Steaua a pierdut în ultimul minut. Piovaccari  a deschis scorul în minutul 17, când a primit o pasă în adâncime de la Szukala, ajunge în faţa porţii şi de la aproximativ nouă metri trimite mingea între buturi. În minutul 91, Stocker trimite în fața porții din afara careului, Sio e plasat excelent și îl bate pe Tătărușanu.

Meciul s-a terminat incredibil în minutul 92, când contraatacul Stelei  a fost blocat după greșeala lui Georgievski, Basel a revenit în careul lui Tătărușanu, de unde Gardos respinge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel