Steaua - Astra, scor 1-0. Tade a înscris singurul gol al partidei

Steaua a învins Astra Giurgiu în prima manșă din semifinalele Cupei Ligii. SIngurul gol al partidei a fost dat de Tade.

Steaua - Astra, scor 1-0. La Piteşti, pe o ploaie torenţială, Laurenţiu Reghecampf şi Marius Şumudică, proaspăt revenit pe banca Astrei, şi-au păstrat gloanţele pentru partida din campionat, care se va juca duminică.

Steaua - Astra, scor 1-0. De pe teren au lipsit numele importante, care vor fi responsabile cu spectacolul de peste trei zile, iar partitura a fost interpretată de fotbaliştii care au prins puţine minute până acum. Astfel, în formulele de start şi-au făcut loc jucători care în mod normal ar privi de pe bancă evoluţia titularilor, dar, chiar şi aşa, meciul nu a fost deloc unul rău.

Steaua - Astra, scor 1-0. Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua (Digi Sport): "Victorie importantă, primul meci din dubla. Sperăm să o facem și duminică și să jucăm mai bine de la meci la meci. Duminică va fi alt meci. Era normal ca ternul să fie moale după atâta ploaie. Am băgat jucători care erau mai odihniți. Avem un lot de 27 de jucători, n-am menajat pe nimeni. Mai avem nouă finale. Așteptați, cu siguranță veți avea surprize. Marica se întoarce, Bawab se pregătește, Onțel e pe bancă. E bine că azi a marcat Tade. Sunt supărat pe Papp, dar rămâne un jucător important pentru noi. Pentru toți este presiune. Nu mă întrebați ce spune patronul. Mie îmi place să lucrez cu astfel de oameni. Nu ne supărăm, patronul este primul care ne felicită".

Steaua - Astra, scor 1-0. Marius Șumudică, antrenor Astra (Digi Sport). "Nu-s dezamăgit. Am pierdut 1-0, pe ei îi avantajează. Am făcut o bună propagandă fotbalului. E un rezultat nemeritat. Astra a fos echipa mai bună, a controlat jocul în totalitate, dar n-am știut să fructificăm ocaziile. Am menajat mai mulți titulari pentru meciul cu Steaua, de duminică. Nu va fi ușor să batem Steaua duminică. Vom avea altă față. Am fost calm, pentru că nu mai pot să risc nimic. Vom vedea în retur cine se califică în finală. Probabil, Cazul meu s-a judecat. Respectați-mă, ca antrenor de fotbal, nu sunt unul care învață oamenii să joace la pariuri!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel