Steaua-Astra Giurgiu, scor 0-0, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I

Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Astra Giurgiu, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I, în care gazdele au lovit de două ori bara prin Chipciu şi Breeveld.

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Toşca (Latovlevici '69) - Prepeliţă, Breeveld (Iancu '71) - Sânmărtean, Rusescu (Stanciu '36), Chipciu - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Astra Giurgiu: Lung Jr. - Pliatsikas, Oros, Ben Youseff, Junior Morais - Seto, Laban - Enache (Yahaya '90+1), Budescu (Cristescu '87), William - Bukari (Rus '90). Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: Chipciu '67, Iancu '76/ Ben Youseff '57.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Ovidiu Haţegan, ajutat la cele două linii de Marius Nicoară şi Daniel Mitruţi, în timp ce Florin Miron a fost rezervă.

Citește și: Rapid pierde acasă meciul cu Dinamo

 Observatorii partidei au fost Ion Craiu şi Augustus Constantin.

La meci au asistat 9.080 de spectatori.

În minutul 53, după ce Chipciu a căzut în careu, steliştii de pe banca tehnică au solicitat penalti, iar antrenorul de portari Ştefan Preda a fost trimis în tribune din cauza protestelor.

În repriza a doua, fanii stelişti de la Peluza Sud au aprins mai multe torţe în culorile roşu, galben şi albastru şi au scandat trivialităţi împotriva Ungariei.

STEAUA VS ASTRA în Liga 1:

20 jocuri - 10 victorii Steaua - 4 remize - 6 victorii Astra
Primul meci a avut loc pe 5 decembrie 1998, Steaua-Astra 1-0, gol Eugen Trică. În returul ediţiei 1998/99 Astra a scos primul punct din disputele cu gruparea "roş-albastră", 1-1 la Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel