Steaua - Astra 3-1: Roș-albaștrii devin favoriți la titlu - VIDEO

Steaua București a învins miercuri seara pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-1, devenind astfel favorită la câștigarea titlului cu numărul 25.

Roș-albaștrii au început mai bine partida, Kapetanos lovind bara în minutul 5, în urma unui contraatac. În minutul 16 Adi Popa a deschis scorul, profitând de o gravă eroare comisă de Morais. Giurgiuvenii au echilibrat jocul și au avut mai multe ocazii până la pauză, însă la cabine gazdele au intrat în avantaj.

La 5 minute de la reluare, Budescu a egalat cu un șut din afara careului, după o cursă pe cont propriu. Gardoș i-a readus pe steliști în avantaj, în minutul 75, în urma unui corner executat de Bourceanu. În minutul 82, nou-intratul Piovaccari este excelent servit în fața porții și nu-l iartă pe Coman, făcând 3-1.

Pe final, în minutele 89, respectiv 91, Pintilii și De Amorim au fost eliminați pentru cumul de cartonașe galbene.

În urma acestui succes, Steaua urcă pe locul 2, la trei puncte în spatele Astrei, dar cu două meciuri mai puțin. Astra va primi sâmbătă vizita Stelei.

Echipe de start: 

Steaua: Tătăruşanu - Prepeliţă, Gardoş, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Stanciu, Tănase - Kapetanos. Rezerve: Fl. Niţă, Râpă, Chipciu, Pârvulescu, Piovaccari, Varela, G. Iancu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Astra: D. Coman - Măţel, Găman, A. Mureşan, J.Morais - Yahaya, Laban - Yoda, Budescu, De Amorim - Yazalde. Rezerve: S. Lung, Ben Youssef, Takayuki, Enache, M. Cristescu, Bukari, Ivanovski. Antrenor: Daniel Isăilă.

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel