Steaua, antrenor în sezonul următor. Anunțul lui Valeriu Argăseală

Antrenorul Costel Gâlcă (42 de ani) are contract cu Steaua doar până la finalul sezonului și încă nu i s-a oferit prelungirea înțelegerii cu roș-albaștrii.

Totuși, Valeriu Argăseală, președintele CA al Stelei, dă asigură că Gâlcă îi va pregăti pe Tănase și compania și în sezonul următor, scrie sportnews.ro.

"Foarte bine a fost că am putut să împărțim jucătorii și pentru echipa națională, și pentru Steaua. Am avut înțelegere din partea domnului Iordănescu. Suntem mulțumiți de modul în care a evoluat pregătirea, chiar și de rezultate. Ne așteptam ca nou-veniții să se acomodeze, sunt jucători care cunoșteau campionatul.

Costel Gâlcă rămâne. E implicat în trei competiții diferite. Își va continua activitatea la Steaua și din vară.

Ne pare rău că nu l-am luat pe Pintilii, însă nici lui, nici nouă nu ne făceam vreun bine. Arabii voiau să-l împrumute doar pe trei luni. Keșeru nu a avut niciun fel de ofertă concretă. Dacă ar fi avut, probabil că ar fi plecat”, a spus Valeriu Argăseală, potrivit Dolce Sport.

Citește și: Ilie Năstase DISCUȚIE cu ministrul Apărării despre sigla Stelei 

Steliștii au revenit luni seara în București și au liber până joi dimineață, când vor începe antrenamentele. Primul meci oficial pentru campioni va fi împotriva Astrei Giurgiu, în semifinalele Cupei Ligii. Confruntarea este programată pentru data de 17 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel