Steaua a pierdut la Ploieşti, cu Astra, în minutele de prelungire. Gigi Becali a luat foc

cartu
cartu

Steaua a fost învinsă, azi, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de Astra, într-un meci care a contat pentru etapa a 25-a a Ligii I.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Mihalache, în mintul 90+1, cu un şut din voleu de la marginea careului mare, la o minge respinsă de Tătăruşanu după un corner.

Imediat după golul încasat de Steaua, Gigi Becali a plecat din loja în care a urmărit meciul, apoi s-a dezlănţuit la televiziuni. „Asta e neputinţă şi neştiinţă, nu e ghinion. Noi în prima repriză n-am avut nici un şut pe poartă. În a doua repriză la fel. E printre cele mai urâte meciuri din acest sezon. Lumea prin tribune îmi zicea că e blat. Astra ne invita să dăm gol şi noi nu puteam! Dar noi nu, noi voiam 0-0! Eu sunt fraier, gata, m-am învăţat minte! De ce să-mi fac duşmani pentru nişte vagabonzi! Să se ducă pe maidan, n-au ce caută la fotbal!!! Nicoliţă şi Bicfalvi au jucat. Bonfim şi Latovlevici au mai jucat şi ei ceva! Dacă voia să-l bage pe Dică, trebuia să-l scoată pe Onofraş, care nu dă gol nici din doi metri. Ăsta e jucator de Steaua? Asta nu e echipa mea, asta e echipa lui Bucşaru! E Urziceniul lui Bucşaru!", a spus Becali la sport.ro.

Steaua se află pe locul 5, cu 40 de puncte, iar Astra, pe locul 8, cu 34 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel