Steaua a dat lovitura pe piața transferurilor!

Steaua și-a găsit un nou număr „7" după plecarea lui Alex Chipciu. Bucureștenii au ajuns la un acord cu Viitorul Constanța pentru transferul lui Florin Tănase.

Atacantul de 21 de ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu Steaua şi va purta tricoul cu numărul 7, eliberat în această vară după plecarea lui Alexandru Chipciu.

Florin Tănase s-a născut pe 21 decembrie 1994, la Găeşti. A început fotbalul la LPS Viitorul Piteşti, de unde a fost transferat, în 2010, la Academia Gheorghe Hagi. A ajuns în lotul primei echipe în vara anului 2013, dar a fost împrumutat, în acel sezon, pentru şase luni, la FC Voluntari. Odată cu revenirea la echipa lui Gheorghe Hagi, a început să joace constant, adunând, 86 de partide, 24 de goluri şi 14 pase de gol în Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii şi preliminariile Europa League. De asemenea, are trei partide în tricoul echipei naţionale.

Sunt foarte fericit pentru faptul că m-am transferat la Steaua, deoarece este un club uriaş, care se luptă în fiecare an pentru câştigarea de trofee. Sper să am evoluţii bune şi să nu dezamăgesc conducerea, noii colegi şi suporterii. Forza Steaua!, a spus Tănase după ce a semnat pentru Steaua, echipă care va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel