Steak-ul de vită. De unde vine carnea pentru cele mai bune resturante din București

Alexandru Ichim / 17 mai 2019 / 15:04 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mai multe resturante bine cotate oferă produse extrem de apreciate de clienți, majoritatea fiind axate pe carnea de tip angus, cu suficientă grăsime.

Steak-urile de vită au devenit o modă în București în ultimul timp iar resturante precum Uptown, Osho, Vacamuu, Red Angus, Benihana, JW Steakhouse sau altele oferă serviicii de calitate. Carnea însă nu provine în cea mai mare parte din România.

Piața steak-urilor de vită servită la restaurante este estimtă la peste 15 milioane de euro anual iar competiția este acerbă.

VEZI ARTICOLUL INTEGRAL PE DCBUSINESS.RO


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25