STATUL PARALEL. Ce spune Florian Coldea despre EXISTENȚA LUI

Florian Coldea a fost audiat în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. 

Florian Coldea, mesaj dur despre unii jurnaliști

”S-a discutat și despre sintagmele cu care astăzi este redefinit statul de către unele voci. Am precizat și faptul că eu nu înțeleg această sintagmă, dar mă pot referi doar la STATUL VERTICAL pe care l-am servit, puternic și protectiv în slujba României, pe care-l cunosc și-n care s-au făcut eforturi deosebite pentru consolidarea domniei legii. La acest efort nu a participat doar instituția noastră, ci și alte instituții și persoane, dintre care constat că unele dintre ele, din varii motive, unele dintre aceste motive ușor de observat, îl redefinesc astăzi.” a afirmat Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, după audiere. 

Ce a atras atenția

El a conchis: ”Doresc să precizez și să atrag atenția că, deși înțeleg atracția pentru mister, povești cu spioni, contraspioni și conspirații, precum și frustrarea unora și nevoia de a inventa alte vinovății, aceste demersuri, care observăm că merg dincolo de lupta politică, riscă să se transforme într-o adevărată vânătoare de vrăjitoare, care afectează instituțiile fundamentale ale statului român și, prin asta, capacitățile democratice de apărare ale României, așa cum au fost definite de lege, de normele euro-atlantice, pe care, culmea, unii pretind că le apără”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel