Statul face primul pas spre înființarea fondului de investiții cu KazMunayGas

Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE), entitatea controlată de Ministerul Energiei și desemnată de acesta să reprezinte statul în viitorul fond de investiții ce trebuie înființat alături de KMG International, a lansat o procedură de selecție de oferte pentru achiziționarea de servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică a SAPE pe parcursul derulării etapelor înființării Fondului Kazah-Român.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 7 septembrie 2016, ora 10.00, se arată într-un anunț al SAPE.

SOCIETATEA DE ADMINISTRARE A PARTICIPAŢIILOR ÎN ENERGIE S.A. organizează procedura de selecţie de oferte pentru achiziționarea serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică a SAPE S.A. pe parcursul derulării etapelor înființării Fondului Kazah-Român.

Începând cu data de 31.08.2016, entităţile interesate pot solicita Documentaţia de achiziție (Dat) la adresa de mail [email protected].

[citeste si]

Ofertele se vor depune în forma scrisă la sediul SAPE S.A. din București, B-dul Lacul Tei nr. 1-3, et.11, cam. 1101-1102, Sector 2, București sau se vor transmite prin poștă.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 07 septembrie 2016, ora 10:00. Ofertanții care vor depune oferte întârziate sau la o altă adresă decât cea solicitată prin DAt, vor fi respiniși, iar ofertele vor fi returnate, în baza unui proces verbal de predare-primire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel