Statele Unite au numit un reprezentant în România și Bulgaria pentru a COMBATE corupția, spălarea de bani și crima organizată

Foto: Mortiz College of Law
Foto: Mortiz College of Law

Departamentul Justiției american a desemnat un reprezentant special în România și Bulgaria în vederea îndrumării juridice.

Justiția Statelor Unite ale Americii a desemnat un reprezentant special care să se ocupe de corupție, spălare de bani și crimă organizată în România și Bulgaria. Jessica H. Kim a fost prezentată Premierului bulgar, Boyko Borissov, de către ambasadorul SUA la Sofia, Herro Mustafa, conform Radioului Național Bulgar.

Aceeași sursă a transmis că Statele Unite vor sancționa oficialii și familiile acestora în cazul corupției, pentru a ajuta cele două țări să-și consolideze democrația și economia de piață liberă.

Profilul de Linkedin al lui Kim are ca descriere: ”Procuror federal reprezentând Departamentul de Justiție ce servește drept consilier legal în România și Bulgaria, oferind sectorului juridic îndrumare pentru a combate corupția în sectorul public, spălarea de bani și crima organizată. Staționată în Ambasada SUA din Sofia și Ambasada SUA din București”.

Jessica Kim, premiată în SUA

 

Jessica H. Kim a fost singurul proaspăt angajat care a primit „Premiul pentru contribuții extraordinare" de la procurorul general al Statelor Unite ale Americii, în acest an. „Jessica are o minte juridică extraordinară și este briliantă în sala de judecată" a spus procurorul american Benjamin Glassman.

„Munca în Departamentul Justiției este mai multe decât un simplu job; acest lucru cere cele mai înalte standarde ale profesionalismului", a spus procurorul general Jeff Sessions, adăugând: „Este adevărat pentru toți cei 115.000 de angajați. Dar este și mai adevărat pentru câștigătorii acestui premiu".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25