Staruri de la Hollywood care au ales o a doua carieră

Sursa Foto YouTube RealRealityGossip
Sursa Foto YouTube RealRealityGossip

Unele celebrități nu numai că aleg să activeze în multe domenii, dar constată că, în unele dintre ele, excelează până în punctul în care decid să facă o schimbare totală în carieră.

Potrivit statisticilor, o persoană obișnuită își schimbă locul de muncă de cinci până la șase ori de-a lungul vieții sale profesionale, dar acest lucru este valabil rareori și cazul celebrităților. Chiar și așa, iată mai jos o serie de celebrități care și-au găsit vocația și în alte activități decât cinematografia, conform Greek Reporter.

Jim Carrey

În ultimele decenii, Jim Carrey a devenit o legendă în comedie. Cu filme emblematice precum Liar Liar și Eternal Sunshine of the Spotless Mind, el a avut un impact irevocabil asupra culturii pop. Cu toate acestea, recent, a decis să se ramifice într-o altă pasiune a lui: arta. (Galeria sa poate fi vizitată AICI)

Lucrările sale se vând acum cu nu mai puțin de zece mii de dolari bucata.  Acesta are fani celebri printre care și baschetbalistul Lebron James.

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin a devenit rapid faimos datorită succesului său din filmul Singur acasă.

Optând pentru o pauză din lumina reflectoarelor și dedicându-și timp vieții personale în timp ce se confrunta cu o dependență, a revenit neașteptat ca parte a The Pizza Underground - cântând cântece cu versuri despre pizza.

Cameron Diaz

Zâmbetul strălucitor și molipsitor al lui Cameron Diaz a luminat ecranele din întreaga lume de-a lungul anilor '90, dar acum s-a retras din show-biz.

După ce a jucat în unele dintre cele mai emblematice filme de la Hollywood,  cine o poate învinovăți pe Cameron că și-a dorit o pauză?

Acum, la 50 de ani, împreună cu soțul muzician, Benji Madden (fără a uita recenta lor afacere de vinuri), se pare că faimoasa Cameron nu a făcut altceva decât să treacă de la locul unu hollywoodian, la un alt loc unu departe de domeniul actoriei.

Diaz a scris, de asemenea, două cărți, și anume The Body Book și bestsellerul, The Longevity Book, oferindu-ne mai multe informații despre modul în care o persoană poate atinge o gamă impresionantă de obiective pe parcursul mai multor cariere.

Angelina Jolie

În ciuda unui program deja încărcat, care implică a fi mamă și actriță care lucrează, Angelina Jolie a decis că vrea să-și extindă influența asupra lumii dincolo de Hollywood.

Ea a fost consecvent devotată rolului său de ambasador de bunăvoință a Agenției pentru Refugiați a ONU, din 2001. Cu sinceritate din plin, Angelina speră că aceasta este o misiune suficient de demnă pentru a avea un impact pozitiv real.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este un maestru în a fura lumina reflectoarelor, a perfecționat această abilitate ca actor și a o redirecționează către a doua sa pasiune, activismul ecologic.

În 1998, a înființat Fundația Leonardo DiCaprio având în vedere o misiune specifică - de a ajuta la conservarea biodiversității planetei noastre, la combaterea schimbărilor climatice și la sprijinirea resurselor de energie regenerabilă.

Prin urmare, DiCaprio este una dintre cele mai faimoase șapte vedete de la Hollywood care și-a ales o a doua carieră la un moment ulterior al vieții sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel