START UP WEEKEND Bucharest, a treia ediție

Evenimentul Startup Weekend Bucharest va avea loc între 20 şi 22 aprilie, la OK Center, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani având la dispoziţie 54 de ore pentru a învăţa de la mentori cu experienţă în diverse domenii cum să îşi transpună ideile de afaceri în practică, realizând un plan de business care va fi evaluat ulterior de un juriu.

Startup Weekend are loc în opt oraşe din ţară: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Braşov, Oradea, Târgu Mureş şi Piatra Neamţ. În Capitală, Startup Weekend se află la a treia ediţie consecutivă şi se adresează tinerilor pasionaţi de antreprenoriat, atât din România, cât şi din alte ţări.

Tema evenimentului de anul acesta, 'Make ideas happen!', încurajează participanţii să realizeze propria lor strategie de business, pornind de la o singură idee. 'În cadrul ediţiei din acest an, ne propunem să ajutăm cât mai mulţi tineri să îşi transforme ideea de afaceri în realitate şi să le oferim resursele necesare pentru proiectarea acesteia într-un plan de business bine conturat', a declarat Ioana Alexandra Frîncu, organizator Startup Weekend Bucharest.

Evenimentul a luat startul în SUA

Startup Weekend Bucharest 2018 este organizat de o echipă de 12 tineri voluntari, cu expertiză în diverse domenii şi pasionaţi de antreprenoriat. Evenimentul este susţinut la nivel global de Google for Entrepreneurs şi beneficiază de sprijinul mai multor parteneri.

Startup Weekend a fost fondat în 2007 în Colorado, SUA, fiind o organizaţie neguvernamentală, preluată în 2015 de Techstars. Evenimentul s-a extins rapid în alte oraşe din jurul lumii, în prezent are loc în 331 de oraşe din 150 de ţări. În timp, au fost create peste 23.000 de echipe şi au fost lansate mai mult de 4.000 de afaceri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel