Start-up Nation, anunț de ultimă oră. Ministrul Oprea: În toamna acestui an

Vlad Manolache / 26 iul 2018 / 14:19 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a făcut un anunț important cu privire la programul Start-up Nation 2018.

Ministrul Radu Oprea a dezvăluit că se fac ultimele pregătiri înainte de lansarea programului Start-Up Nation. "Start-up Nation este pregătit. Există deja realizat ghidul de bună practică despre care am vorbit în numeroase rânduri și în care băncile partenere și agențiile regionale vor avea același tratament unitar al aplicantului la oricare dintre ghișee. Consultanții onești trebuie să înțeleagă că așa cum vor avea grijă de partea de debut, așa vor fi alături de client pe toată perioada de dezvoltare a activității lui și cred că potențialul de afacere îl pot intui cu ușurință. Iar ideea de a avea parteneri și consultanții este una dintre cele care au fost dezbătute pe toată durata clarificării, simplificării și unificării deciziei în interiorul Start-up Nation. Aceste principii vor fi în ghid",a declarat ministrul.

Același număr de proiecte

Ministrul a declarat că proiectul va fi lansat "în toamna acestui an" iar "resursele sunt pentru 10.000 de proiecte și anul acesta". "De aceea a fost apelul meu repetat către cei care au aplicat în 2017 de a venit cât mai repede la agențiile regionale și la bănci astfel încât capacitatea administrativă limitată pe care o avem și noi și băncile partenere, să fie eliberat pentru că vrem să avem un Start-up Nation 2018 de succes pentru că vrem să arătăm că am învățat ceva", a  declarat Radu Oprea.

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28