EXCLUSIV  Start-up Nation. Radu Oprea: Din nefericire, lucrurile nu erau favorabile României

Mihai Ciobanu / 17 iul 2018 / 10:31 Salveaza PDF Comentarii
Codul Economic
Descriere foto: Codul Economic

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, a explicat, într-un interviu acordat DC News, despre cum încearcă statul să stimuleze iniţiativa antreprenorială a românilor, unul dintre programele amintite fiind Start-un Nation. 

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, a explicat, într-un interviu acordat DC News, despre cum încearcă statul să stimuleze iniţiativa antreprenorială a românilor, unul dintre programele amintite fiind Start-un Nation. Ministrul afirmă că, din păcate, acesta este un domeniu deficitar pentru România, motiv pentru care s-a luat decizia lansării acestei scheme de sprijin. 

"Iniţiativa este cea mai importantă calitate a unui antreprenor, lucru pe care noi încercăm să-l stimulăm prin Start-un Nation. În ceea ce priveşte spiritul antreprenorial, cifrele statistice arată că, din nefericire, lucrurile nu erau favorabile României. Şi atunci trebuie să venim cu o măsură, un program de a stimula acest spirit antreprenorial. Start-un Nation e cel care vine pe partea de debut şi stimulează să ai încredere în a-ţi lua destinul în propriile mâini şi de a face ceea ce crezi şi ceea ce îţi place.

Programele pe care le gestionez răspund unor necesităţi pe care mediul de afaceri ni l-a adus la cunoştinţă. […] Este importantă ideea de a schimba paradigma dintre stat şi antreprenori şi de a fi parteneri. Aceasta vine inclusiv prin legea prevenirii care este funcţională", a declarat ministrul Radu Oprea. 

Urmăreşte declaraţiile ministrului Radu Oprea, aici:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24