Stare de Urgență. Norica Nicolai: O să avem bani, dar nu avem de unde cumpăra

Norica Nicolai susține că s-a pierdut o lună și jumătate de când trebuia declarată Starea de Urgență, pentru a lupta cu epidemia de coronavirus, în România.

Preşedintele Consiliului Naţional ALDE, Norica Nicolai, a mai arătat că țara noastră chiar și dacă ar avea bani nu ar mai avea de unde să cumpere cele necesare efortului de combatere e epidemiei de coronavirus:

”Săptămâna trecută solicitam declanșarea Stării de Urgență, aceasta fiind necesară pentru a lua niște măsuri care nu mai așteaptă birocrația. Președintele, care astăzi ne spune că are de gând să declare Starea de Urgență, îi invita pe români dacă văd politicieni care cer acest lucru să schimbe canalul. Îmi venea și mie să schimb canalul astă seară când l-am văzut, pentru că mi-am dat seama că am pierdut o lună și jumătate într-o bătălie care este dificlă și ale cărei consecințe nu le putem prevedea, pentru mofturile domniei sale și ale PNL. Suntem la data de 5 februarie”, a spus Norica Nicolai.

Bani, da, materiale sanitare, ba

”Domnul președinte ne mai spunea astăzi că o să trebuiască să dislocăm bani. Putem să dislocăm bani, dar în condițiile în care multe țări și-au suspendat exporturile s-ar putea să avem bani și să nu mai putem cumpăra aparatura și materialele necesare, pentru că nu mai avem de unde, pentru că nu mai producem nimc în România. Probabil că intrarea românilor din afară va multiplica numărul persoanelor virusate. Eu cred că, în acest moment, și îmi pare rău să o spun, toată lumea face apel să avem încredere în guvern, eu cred că, de fapt, e greu să ai încredere în acest guvern trecut pe repede înainte sub fusta coronavirusului. Eu nu cred în capacitatea acestui guvern de a lua toate măsurile necesare”, a mai spus Norica Nicolai, la România Tv, sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel