Stare de URGENȚĂ în România. Declarație puternică din partea lui Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, la Miercurea Ciuc, că trebuie să ne adaptăm la situaţia generată de pandemie şi consideră că nu este nevoie de o nouă stare de urgenţă. 

„Trebuie să ne adaptăm la situaţia momentului. Eu sper că nu se va întâmpla aşa ceva (instituirea stării de urgenţă n.r.), eu spun că nu e nevoie de aşa ceva. Vor fi şcoli închise, vor fi instituţii închise, pentru perioade scurte. (...) Şi acum sunt, acolo unde există un focar, acolo unde există îmbolnăviri, dar cu responsabilitate putem trece prin aceste momente şi nu trebuie nicio închidere şi nicio stare de urgenţă, alertă şi mai ales o închidere a ţării la nivel general. Dar, vor fi câteva momente mai grele, acest lucru nu putem spune noi unde se va întâmpla. Dar eu nu aş susţine în acest moment o stare de urgenţă generală. Nu poţi să opreşti economia, nu poţi să opreşti viaţa socială şi nu poţi să opreşti toate instituţiile”, a precizat, potrivit Agerpres, preşedintele UDMR.

El a explicat că la început situaţia era diferită, nu existau suficiente informaţii şi nici nu se ştia cum va evolua pandemia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel