STARE DE ALERTĂ. Iohannis, mesaj pentru PSD

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații, în Piața Universității, după ce a depus o coroană la Monumentul „Kilometrul zero al democrației”.

Mesajul meu este exact același pe care l-am dat și acum câteva zile. Nu ne dorim acest lucru, nimeni nu și-a dorit această pandemie, această epidemie. Ea a venit peste noi indiferent că am avut o guvernare sau alta. Eu, sincer, sunt foarte mulțumit că am avut o guvernare liberală cu care, împreună, am reușit să gestionăm această epidemie și vreau să resubliniez: guvernul, autoritățile, au făcut tot ce a trebuit și au luat măsurile corecte și din timp”, a spus Klaus Iohannis, în Piața Universității.

Acum, din păcate, nu s-a terminat. Cu toții ne-am fi dorit să scăpăm mai repede. Ați văzut și astăzi, din păcate, avem peste 200 de noi cazuri, deci nu putem să vorbim despre fosta epidemie. Este încă în comunitate virusul și, pentru ca guvernul să aibă pârghiile necesare (...), după părerea mea, este nevoie de prelungirea stării de alertă”, a continuat președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel