STARBUCKS dispare din AFI, Piața Victoriei și Promenada. Unde vei mai găsi STARBUCKS

Lanţul de cafenele Starbucks va închide unităţile din Piaţa Victoriei – Clădirea de birouri America House – şi din Promenada Mall din Floreasca după ce a tras obloanele în AFI Palace Cotroceni.

VEZI ȘI: EXCLUSIV România-China. Ponta dezvăluie planul SURPRIZĂ

În AFI locul său urmează a fi luat de Brioche Doree, brandul de cafenele adus pe piaţa locală de directorul şi acţionarii grupului Kenvelo împreună cu un partener francez.

"Planul companiei cuprinde extinderea unităţilor existente din Sun Plaza Bucureşti şi din ţară (Cluj-Napoca şi Timişoara), dar şi închiderea unor locaţii cu potenţial redus din Bucureşti, precum America House şi Promenada", spun oficialii companiei.

Închiderea din Piaţa Victoriei vine ca o surpriză în contextul în care în urmă cu câteva lunii şeful Starbucks România, Costin Gheorghiu, afirma că cele mai bune cafenele ale lanţului sunt cele din Băneasa Shopping City, Bucureşti Mall şi Piaţa Victoriei.

Compania anunţă însă şi planuri de expansiune, la parterul Hanului lui Manuc în Piaţa Unirii, la Iaşi – unde nu era prezent - în 2014. Pentru anul viitor, în primul trimestru, sunt planificate deschideri în zonele Floreasca, Calea Victoriei şi Upground Pipera. „În plus, sunt vizate şi alte zone de dezvoltare din centrul Capitalei, precum şi în alte oraşe din România", adaugă oficialii companiei, scrie ZF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel