"Star Wars:Trezirea Forței" a avut premiera. Se așteaptă încasări record

Sursă:www.screenrant.com
Sursă:www.screenrant.com

Premiera filmului "Războiul stelelor:Trezirea forței", de J.J Abrams, a avut loc aseară în Los Angeles, SUA, conform BBC.

Pelicula este o continuare a faimoasei saga creată de George Lucas, iar acțiunea se petrece la 30 de ani distanță de la episodul al șaselea al seriei, "Războiul stelelor:Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983.

Prezenți pe covorul roșu au fostactori din seriile originale precum Harrison Ford, Mark Hamil și Carrie Fisher dar și unii dintre cei mai noi actori, John Boyega și Daisy Ridley.

Filmul reprezintă o amplă saga despre spațiul cosmic, inițial conceput de George Lucas, și care cuprinde aventurile unor variate personaje fantastice într-o galaxie îndepărtată, acum mult, mult timp. Seria a debutat cu un prim film în 1977, urmat de alte două, la o distanță de trei ani fiecare, care au generat un adevărat fenomen internațional, dând naștere unei bogate culturi a fanilor.

Filmul "Războiul Stelelor:Trezirea Forței", este distribuit de Forum Film România, iar biletele s-au pus deja în vânzare în cinematografele partenere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel